Magdalenas de chocolate

Usando esta receita coma referencia sustituín o nesquick por cacao:

http://www.velocidadcuchara.com/2008/03/magdalenas-de-nesquick.html

Estas magdalenas son moi parecidas en textura a un biscoito polo que é recomendable empregar cápsulas de silicona e non de papel.

Ingredentes: 100gr. de fariña, 60 gr. de azucre, 80 gr. de cacao en pó, 2 ovos, 40 gr. de manteiga, 40 gr. de aceite de xirasol, 50 gr. de leite, 1 sobre de levadura

1. Precalentar o forno a 250º

2. Poñer os ingredentes no vaso e programar 3 min., vaso pechado, espiga

3. Verter a masa nas cápsulas e cociñar no forno 20 min. a 200º

Usando esta receta como referencia sustituí el nesquick por cacao:

http://www.velocidadcuchara.com/2008/03/magdalenas-de-nesquick.html

Estas magdalenas son muy parecidas en textura a un bizcocho por lo que es recomendable usar cápsulas de silicona y no de papel.

Ingredientes: 100gr. de harina, 60 gr. de azúcar, 80 gr. de cacao en polvo, 2 huevos, 40 gr. de mantequilla, 40 gr. de aceite de girasol, 50 gr. de leche, 1 sobre de levadura

1. Precalentar el horno a 250º

2. Poner los ingredientes en el vaso y programar 3 min., vaso cerrado, espiga

3. Echar la masa en las cápsulas y hornear 20 min. a 200º



Advertisements
Galería | Esta entrada foi publicada en Receitas / Rezepte / Recipes. Ligazón permanente.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s