Marmelada de morangos / Mermelada de fresas

Ingredentes: ½ kg. de morangos, o zume de ½ limón, 200 gr. de fructosa, 5 gr. de agar-agar en po

  1. Lavar os morangos e quitarlle os rabos
  2. Poñer os morangos, o zume e a fructosa no vaso
  3. Cociñar 25 min. – Temperatura 100º – Velocidade 2
  4. Engadir o agar-agar e cociñar 10 min. (Temperatura 100º – Velocidade 2)

 

Ingredientes: ½ kg. fresas, el zumo de ½ limón, 200 gr. de fructosa, 5 gr. de agar-agar en polvo

  1. Lavar las fresas y quitarle los rabos
  2. Poner las fresas, el zumo y la fructosa en el vaso
  3. Cocinar 25 min. – Temperatura 100º – Velocidad 2
  4. Añadir el agar-agar y cocinar 10 min. (Temperatura 100º – Velocidad 2)

Advertisements
Galería | Esta entrada foi publicada en Receitas / Rezepte / Recipes. Ligazón permanente.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s