Sobres de calabacín con pan de salvado de trigo

Nun momento de creatividade e insomnio fixen estes entrantes. Combinei a receita do pan de salvado con outra receita da páxina web do queixo Philadelphia e este foi o resultado. Estaba moi rico pero é importante servir o pan a temperatura ambiente e os sobres de calabacín temperados (se están fríos non saben tan ben).

Ó preparar os sobres púxenlles dentro uns piñóns que pegaban moi ben co resto dos ingredentes.

Pan de salvado: https://ibaltasar.wordpress.com/2011/03/21/pan-con-salvado-noces-cenoura-maza-e-iogur-pan-con-salvado-nueces-zanahorias-manzana-y-yogur/

Rolos de calabacín: http://www.philadelphia.es/philadelphia3/page?siteid=philadelphia3-prd&locale=eses1&PagecRef=609&rid=11451

En un momento de creatividad e insomnio hice estos entrantes. Combiné la receta del pan de salvado con otra receta de la páxina web del queso Philadelphia y este ha sido el resultado. Estaba muy rico pero es importante servir el pan a temperatura ambiente y los sobres de calabacín templados (si están fríos no saben tan bien).

Al preparar los sobres les puse dentro unos piñones que pegaban muy bien con el resto de los ingredientes.

Pan de salvado: https://ibaltasar.wordpress.com/2011/03/21/pan-con-salvado-noces-cenoura-maza-e-iogur-pan-con-salvado-nueces-zanahorias-manzana-y-yogur/

Rolos de calabacín: http://www.philadelphia.es/philadelphia3/page?siteid=philadelphia3-prd&locale=eses1&PagecRef=609&rid=11451

Advertisements
Galería | Esta entrada foi publicada en Receitas / Rezepte / Recipes. Ligazón permanente.

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s